Nieuws: Grote update voor Unit Victor

Een nieuwe, grote update van Unit Victor is vanaf vandaag beschikbaar. Ter ere van de lancering heeft Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht van Griensven Unit Victor vorige week officieel in ontvangst genomen. De overhandiging vond plaats tijdens de Invictus Games in Sydney, het internationale sportevenement voor militairen die door of tijdens hun dienst gewond raakten. De IGK, die ook Inspecteur der Veteranen is, wil het initiatief graag ondersteunen. Lees meer in het persbericht.

De update vergemakkelijkt het algemene gebruik van de app. Daarnaast voegt deze nieuwe versie gegevens over telefoongebruik toe aan iOS telefoons. Hiermee kun je zien hoeveel tijd je dagelijks op je telefoon doorbrengt. De data wordt hetzelfde weergegeven als voor je beweging. Gebruik je een iPhone? Je kunt Telefoongebruik inschakelen via Status. Voor Android is deze functionaliteit al toegevoegd in een vorige update.

Nieuw in Unit Victor:

  • Gegevens over telefoongebruik nu ook beschikbaar op iOS

  • Swipen tussen verschillende periodes in week-, maand- en jaardata

Algemene verbeteringen:

  • De informatie in de grafieken is duidelijker weergegeven

  • Verbeterde refresh-tijd ten behoeve van de snelheid van de app

  • Bug waarbij het eerste chatbericht tussen Buddies niet goed aankwam is opgelost

  • Bij registratie moet het e-mail adres nu tweemaal worden ingevuld om foutieve invoer te voorkomen

  • Diverse kleine bugfixes en tekstuele aanpassingen

Veel van de veranderingen zijn gebaseerd op feedback die we van gebruikers hebben ontvangen. Bedankt hiervoor! Heb jij ook vragen of suggesties, laat het ons weten.

Het netwerk van Unit Victor groeit iedere dag, maar nog lang niet iedereen heeft de app gedownload. Het kan dus zijn dat je jouw maten nog niet kunt vinden. Wist je dat je vrienden kan uitnodigen vanuit de app? Ga naar Buddies > Buddies toevoegen > Uitnodigen en kies voor Whatsapp of e-mail. Hoe meer mensen de app gebruiken, hoe meer kameraden we met elkaar kunnen verbinden!

Je kunt de update nu downloaden vanuit de Apple Store of Google Play Store. Heb jij Unit Victor nog niet? Download ‘m nu en word onderdeel van het Unit Victor netwerk! Zowel de app als de update zijn gratis.