Nieuws: Blijf op de hoogte van nieuws rondom veteranen via nieuwsberichten in Unit Victor

Versie 1.2 van Unit Victor

Vanaf vandaag is versie 1.2 van Unit Victor gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. In deze versie voegen we een aantal grote en kleine nieuwe functionaliteiten toe, zoals nieuwsberichten, profielinformatie van buddies en een vernieuwd menu.

Nieuws

In de laatste paar maanden hebben we de feedback ontvangen dat het leuk zou zijn als er meer activiteit plaatsvindt in Unit Victor. Bedankt voor de feedback iedereen! Na verschillende ideeën met gebruikers te hebben besproken, zijn we erachter gekomen dat er behoefte is aan één centraal punt om op de hoogte te blijven van nieuws rondom veteranen en Defensie. Daarom hebben we in deze update nieuwsberichten toegevoegd aan Unit Victor. Misschien lees je dit nieuws zelfs al vanuit de app. Op je Home scherm kun je de laatste drie nieuwsberichten vinden. Tik op het nieuwsbericht om het te lezen. Het overzicht van al het nieuws is zichtbaar via Meer nieuws of via het hoofdmenu > Nieuws.

We starten met een klein aantal nieuwsbronnen om de functionaliteit te testen. Op dit moment is dat nieuws van ons (No Worries Company), Defensie en het Veteraneninstituut. Deze lijst wordt de komende maanden uitgebreid. Vind jij dat bepaald nieuws in Unit Victor thuishoort? Laat het ons weten vanuit Unit Victor via Feedback Verzenden, of stuur ons een mail.

Profiel

Tien buddies die Hans heten bij de zoekresultaten, maar welke Hans is degene die ik zoek? Dit kon voorheen nog wel eens lastig zijn, want je weet niet altijd de achternaam van een kameraad. Daarom is het vanaf nu mogelijk om het (beperkte) profiel van anderen in te zien. Wanneer je op de naam tikt, zowel in de zoekresultaten als wanneer je iemand al als buddy hebt toegevoegd, kun je het profiel inzien. Hierin staat alleen iemands voornaam, achternaam, bijnaam en missie(s), indien deze zijn ingevuld.

Andere verbeteringen:

  • Vernieuwd, overzichtelijker Buddies-scherm

  • Buddies toegevoegd aan de menubalk onderin de app voor snellere toegang

  • Opgeschoond hoofdmenu

  • Verbeteringen waardoor de interface van Unit Victor soepeler loopt

  • Verbeteringen ten behoeve van het batterijverbruik van Unit Victor

  • Bug waardoor het niet mogelijk was om lange berichten te sturen is opgelost

We zijn erg benieuwd wat je van deze update vindt! Stuur ons een mail of geef feedback via de app.