Nieuws: Versie 1.2.1 staat voor je klaar!

Versie 1.2.1 van Unit Victor

Er is een nieuwe update van Unit Victor beschikbaar. Wat is er nieuw in versie 1.2.1?

Deze kleine update lost een aantal bugs op. Daarnaast kun je vanaf nu heen en weer swipen tussen schermen, in plaats van gebruik te maken van de pijltjes om terug te keren naar het vorige scherm. Tot slot hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd in de layout en hebben we het Informatie-scherm vernieuwd.

Hoe update ik mijn Unit Victor?

Indien je automatisch updaten hebt aanstaan, wordt de nieuwe versie van Unit Victor automatisch gedownload. We adviseren je om deze instelling aan te zetten zodat je nooit een update van Unit Victor mist. Je kunt de update van Unit Victor ook handmatig downloaden.

Op Android: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op Android vinden via Instellingen > Software-update > Updates automatisch downloaden. Unit Victor zelf updaten kan via de Google Play Store app > hoofdmenu (de drie horizontale streepjes links bovenin > Mijn apps en games.

Op iOS: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op iPhone vinden via Instellingen > iTunes Store en App Store > Updates onder het kopje “automatische downloads”. De update zelf downloaden kan door naar de App Store app te gaan en Unit Victor bij te werken via de Updates tab.

Contact

Heb je vragen, suggesties of feedback? Neem contact met ons op via support@noworriescompany.com.