Blog: Resultaten van de enquête over Unit Victor

Regelmatig vragen we aan iedereen die Unit Victor gebruikt of ze ons feedback willen geven. Vorige maand hebben we dit via een korte enquête gedaan. 65 mensen hebben de enquête ingevuld, bedankt daarvoor! De uitkomsten van de enquête en onze vervolgstappen willen we graag met jullie delen.

Gebruik Unit Victor

De meeste veteranen gebruiken Unit Victor om onderdeel te zijn van het netwerk, en om in contact te komen met andere veteranen. Ook voor elkaar kunnen klaarstaan is een grote reden om de app te gebruiken.

Waar gebruik je Unit Victor vooral voor?.png

Tevredenheid over laatste update

We zijn erg blij om te lezen dat merendeel van de feedbackgevers tevreden is met het Laatste Nieuws. Via deze functionaliteit lees je het laatste nieuws van het Veteraneninstituut, Defensie en alles rondom Unit Victor. Kijk regelmatig, want er is elke dag nieuws.

Wat vind je van de nieuwe functionaliteit Laatste Nieuws in Unit Victor?.png

Toevoegingen aan Nieuws

We gaan het Laatste Nieuws in de toekomst uitbreiden met meer nieuwsbronnen, zodat je vanuit Unit Victor op de hoogte kunt blijven van al het nieuws rondom veteranen en Defensie. Dit werd door 26% van de feedbackgevers ook aangegeven in de enquête. Daarnaast zijn we bezig met unieke artikelen, die alleen op onze website en in Unit Victor te lezen zijn. Zo zijn we begonnen met de serie “Militairenhumor” en hebben we af en toe blogs van gastauteurs. In de app en op de website kun je bijvoorbeeld een blog over tekenaar Jules Calis lezen, en binnenkort verschijnt er een mooi artikel van schrijver en veteraan Barry Hofstede.

Als toevoeging aan Laatste Nieuws scoorde nieuws en evenementen van verenigingen het hoogst. De eerste stap hebben we hiervoor gezet: de update die begin volgende week beschikbaar zal zijn maakt het mogelijk om in je profiel aan te geven bij welke vereniging je zit. Ook kun je mede-veteranen vanaf dat moment vinden op vereniging. In de daaropvolgende update zullen we nieuws en evenementen van verenigingen toevoegen.

Wat zou je nog meer graag willen terugzien in de functionaliteit Laatste Nieuws in Unit Victor?.png

Toekomst Unit Victor

Merendeel (59%) van de veteranen die de enquête hebben ingevuld geeft aan dat de kans groot of heel groot is dat ze Unit Victor blijven gebruiken. Goed om te horen! 25% weet het nog niet, en 16% denkt Unit Victor over een tijdje niet meer te gebruiken. Dat is jammer, maar voor ons ook de uitdaging om hen van gedachte te veranderen!

Hoe groot is de kans dat je Unit Victor blijft gebruiken?.png

Nieuwe functionaliteiten

Zoals eerder genoemd zijn we op dit moment hard aan het werk om nieuws en evenementen van verenigingen toe te voegen. Ook zullen we de chatfunctionaliteit uitbreiden. Dit gaat stap voor stap, want we hebben natuurlijk niet de capaciteiten van Facebook of Whatsapp. Daarbij vinden we privacy erg belangrijk. Verder zijn we het idee van een gezamenlijk foto-album per missie aan het uitwerken en onderzoeken we hoe we (beperkte) toegang kunnen verlenen aan directe relaties van veteranen.

Welke van de volgende functionaliteiten wil jij in de app terugzien?.png

Houd ons op de hoogte

Iedereen nogmaals bedankt voor de feedback! Met jullie input kunnen we Unit Victor blijven verbeteren. Heb je deze enquête gemist en heb je toch nog feedback of suggesties? Of heb je opmerkingen naar aanleiding van de enquête, of wil je meer informatie over de inhoud en uitkomsten? Laat het ons weten! Neem contact met ons op vanuit de app via Feedback verzenden of stuur ons een mail. En houd de app in de gaten; ongeveer eens per twee maanden komt er een nieuwe, gratis update uit. De eerstvolgende al volgende week!