Blog: 2018 - een mooi jaar vol mijlpalen!

Het is alweer december. Het jaar is omgevlogen; personele wijzigingen doorgevoerd, een stand bemand op de Nationale Veteranendag, wereldreizen gemaakt, Unit Victor gelanceerd en overgedragen aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht, een kantoor betrokken, weer een Invictus Games bijgewoond en we hebben zelfs de kranten gehaald!

Veranderingen in het team

Begin van dit jaar bestond ons vaste team nog uit Laure, Stephan, Erik en mijzelf. Laure is (helaas) vertrokken naar een avontuur in het verre Afrika, we wensen haar natuurlijk heel veel succes en zijn soms een klein beetje jaloers!

We hebben inmiddels Anne (community en marketing), Lieke (office management en ondersteunend aan marketing) en Demian (data) toegevoegd aan ons team. Samen hebben we betrekking genomen in een kantoor dat inmiddels helemaal is ingericht en op volle toeren draait om No Worries Company en onze app Unit Victor dagelijks draaiende te houden.

Dit zijn we! Even voorstellen, v.l.n.r.: Hans, Lieke, Demian, Erik & Anne

Dit zijn we! Even voorstellen, v.l.n.r.: Hans, Lieke, Demian, Erik & Anne

Natuurlijk wordt ons team nog steeds technisch ondersteund door de mannen en vrouwen van Widgets in Haarlem, die voor ons de app doorontwikkelen en op alle technische fronten met ons meedenken. Bijna dagelijks zijn we aanwezig in Haarlem om met hen te overleggen, testen, ontwikkelen en ontwerpen. Een proces dat soms aanvoelt als twee stappen vooruit, eentje terug, maar uiteindelijk boeken we mooie resultaten waardoor Unit Victor steeds beter wordt.

Veteranendag

Deze zomer ontmoette bijna het volledige team elkaar voor het eerst op de Nationale Veteranendag op het Malieveld in Den Haag. Voor nieuwelingen Anne, Lieke en Demian was rustig opstarten er niet bij: zij kwamen daar voor het eerst echt in contact met alle soorten en maten veteranen. Het bleek een heel succesvolle dag voor No Worries Company, met veel nieuwe aanmeldingen en een ware run op onze petjes!

Onze stand tijdens Nationale Veteranendag in Den Haag

Onze stand tijdens Nationale Veteranendag in Den Haag

Kort na Veteranendag brak ook voor ons de vakantieperiode aan, waarna we met frisse moed weer aan de slag gingen. Nieuwe functionaliteiten voor Unit Victor, een marketingplan voor No Worries Company en het uitbreiden van ons professionele netwerk passeerden allemaal de revue.

Eind september bezochten Anne, Lieke en ik de Veteranendag van de Stichting Veteranen Brabant Zuid-Oost in het Philips Stadion in Eindhoven. Een groot evenement met heel veel bekenden, en onbekenden. We hebben daar genoten van de kameraadschap en verbondenheid onder alle generaties veteranen.

Invictus Games in Sydney

Oktober stond voor Erik en mij in het teken van ons bezoek aan Sydney, Australië. We waren daar om de Invictus Games volledig te beleven. We hebben de Nederlandse Invictus Games Team-leden ontmoet, wedstrijden bezocht, maar ook op een beurs voor veteranen gestaan, gesproken met Australische overheidsfunctionarissen over het veteranenbeleid daar, contact gelegd met Australische veteranenorganisaties en zelfs ontmoetingen gehad op het Canadese Consulaat met o.a. Canadese Generaal Misener, die chef de mission was voor het Canadese Invictus Games Team.

Ook hebben Erik en ik Unit Victor aangeboden aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht, de Luitenant-Generaal van Griensven. Een erg bijzonder moment voor ons! Over dit moment en over No Worries Company in het algemeen schreef Frank van den Heuvel een mooi artikel in het Eindhovens Dagblad, dat ook door het Brabants Dagblad gepubliceerd werd!

De overhanding van Unit Victor aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht van Griensven

De overhanding van Unit Victor aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht van Griensven

Verbeteringen in Unit Victor

In november hebben we uitgebreid de tijd genomen om Unit Victor te evalueren en plannen te maken voor het komende jaar. Dat deden we onder andere door veel gesprekken met veteranen en organisaties te voeren, maar ook middels een enquête. We willen van Unit Victor een app maken die werkt voor veteranen, waar je echt wat aan hebt. Dat kunnen we alleen bereiken door steeds weer het gesprek aan te gaan; voelen wat er leeft, waar de behoefte ligt en hoe wij daar invulling aan kunnen geven. Bedankt dus voor jullie feedback (ook middels de feedback-optie in Unit Victor zelf)!!

En dan is het alweer december, altijd een maand van terugblikken en vooruitkijken. Wat kunnen we verbeteren, wat laten we achter in 2018, wat nemen we mee naar het nieuwe jaar.

Ik voorzie voor 2019 veel nieuwe functionaliteiten in Unit Victor. Het informatiegedeelte gaat flink veranderen, we zijn aan het onderzoeken hoe we meer activiteit in de app kunnen toevoegen en de Chat gaan we uitbreiden op een indrukwekkende manier. Ook komen er totaal nieuwe onderdelen in, op basis van de feedback die we ontvangen hebben het afgelopen jaar.

Ik heb er heel veel zin in om dit allemaal voor elkaar te krijgen, met ons geweldige team, met onze ontwikkelaars, maar met name met jullie; onze gebruikers!

Ik wens jullie allemaal veel goeds voor het nieuwe jaar, maak plezier, help elkaar en als je me ziet op een van de vele bijeenkomsten; wees geen vreemde!

Hans Nagtegaal
Oprichter van No Worries Company

Kerstkaart 2019.png