Blog: Ben jij nieuw in Unit Victor? Start hier.

Start hier!

Geweldig dat je Unit Victor hebt gedownload, de app speciaal voor veteranen. Welkom!

Het is onze missie om alle veteranen te bereiken en met elkaar te verbinden, zodat iedereen kameraden kan (terug)vinden. Voor de gezelligheid, om herinneringen op te halen, en om er voor elkaar te zijn als dat nodig is. Ook willen we er via Unit Victor voor zorgen dat je gemakkelijk op de hoogte kan blijven van activiteiten, nieuws en relevante informatie. Wil je meer weten over het ontstaan van Unit Victor? Lees “Hoe het begon”.

Vind elkaar. sta samen sterk.

Volg de stappen hieronder om vindbaar te zijn voor kameraden en het meeste uit Unit Victor te halen:

  1. Maak je profiel compleet zodat andere veteranen je kunnen vinden. Hoe meer informatie je toevoegt, hoe makkelijker het voor anderen is om je te vinden. Ga hiervoor naar de drie horizontale streepjes linksboven in je Home scherm > Bekijk profiel > Aanpassen. Hier kun je ook meerdere missies toevoegen en aangeven of je bij een vereniging zit.

  2. Zoek kameraden die je uit het oog verloren bent via Buddies > Buddy toevoegen. Je kunt zoeken op naam, bijnaam, missie, krijgsmachtonderdeel en/of jaartal.

  3. Nodig bekenden uit voor Unit Victor via Buddies > Buddy toevoegen > Uitnodigen. Dit kan via alle social media apps die jij geactiveerd hebt op je telefoon, zoals Whatsapp en Facebook. Hiermee help je ook het netwerk vergroten voor andere veteranen!

  4. Blijf op de hoogte van nieuws rondom veteranen en Defensie via Home > Laatste nieuws. Er zijn meerdere keren per dag nieuwe artikelen te lezen, dus houdt de app goed in de gaten. In de volgende update worden hier meer nieuwsbronnen en een evenementenkalender aan toegevoegd!

  5. Zie welke (veteranen) evenementen er zijn zodat je ook je buddies weer in het echt kan ontmoeten of omdat het gewoon leuk is om naar toe te gaan.

  6. Krijg inzicht in je telefoongebruik en beweging in Status. Loop jij meer of minder dan de gemiddelde veteraan? Vanaf nu weet je het.

  7. Vind contactgegevens van organisaties en hulpinstanties via Info. Hier kun je ook links vinden naar vacatureswebsites en kortingen. In een volgende update wordt de informatie verder uitgebreid. Stay tuned!

Help mee!

Als onderdeel van het Unit Victor netwerk kun jij voor je mede-veteranen klaarstaan, en zij voor jou. We willen graag alle veteranen in Nederland met elkaar verbinden - ja, we zijn ambitieus! Help ons en nodig bekenden uit voor Unit Victor zodat zij ook een netwerk van buddies om zich heen hebben. Vind elkaar. Sta samen sterk!

Feedback

We horen graag wat je van Unit Victor vindt, zodat we de app kunnen blijven verbeteren. Mis je iets of heb je suggesties? Laat het ons vooral weten! Dit kan vanuit de app via Feedback verzenden, of stuur ons een mail. Vind je het leuk om ons af en toe wat uitgebreider feedback te geven via een enquête? Meld je dan hier aan. We zitten niet stil en blijven Unit Victor verbeteren. De eerstvolgende updates zullen evenementen van verenigingen toevoegen, en het Informatie-gedeelte uitbreiden.

Veel plezier met Unit Victor!