Blog: Loop met ons mee tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Wij gaan de uitdaging aan. Jij ook?

Dit jaar staan we voor het allereerst met team Unit Victor aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse! Loop je mee met ons team? Iedereen is welkom; veteranen en niet-veteranen. Het allerbelangrijkste is dat we er gezamenlijk een mooie Vierdaagse van gaan maken. Gezelligheid staat voorop! En nee, het is niet niks, zo’n afstand lopen. Maar wij houden wel van een uitdaging. Jij ook?

Wanneer

Dit jaar vindt de Vierdaagse plaats van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli.

Burgergroep

Omdat niet iedereen die meeloopt veteraan is, hebben we besloten te lopen als burgergroep. Dit betekent dat we met z’n allen 50 km per dag lopen, zonder bepakking. Doordat we als burgergroep lopen, krijg je een andere beloning dan wanneer je als militair of veteraan de afstand met bepakking voltooid.

Tenue

Wij zorgen voor een Unit Victor shirt (t-shirt of sweater, afhankelijk van het weer) en een pet. Indien je graag in je militaire uniform wilt lopen, mag dat natuurlijk ook.

Inschrijving

Dit jaar sluit de inschrijving voor de Nijmeegse Vierdaagse op 22 maart. Zin om met ons mee te lopen? Meld je zo snel mogelijk bij ons aan, maar in ieder geval vóór 20 maart. De inschrijfkosten van 80 euro per persoon betaalt ieder voor zich.

Voorbereiding

De Vierdaagse lopen is een uitdaging, en het lijkt ons niet geheel onverstandig om hiervoor te trainen. Natuurlijk is het aan ieder van jullie om in eigen tijd te gaan oefenen met het maken van lange wandelingen, maar het lijkt ons ook goed (en gezellig!) om een aantal keer met het Unit Victor team te gaan lopen. We zullen hiervoor op een later moment 3 à 4 data prikken en een route uitstippelen.

Meer informatie

Stuur ons een mail als je nog vragen voor ons hebt. Meer algemene informatie kun je vinden op de officiële website van de 4-daagse.

Ben je er klaar voor? Let’s go!