Blog: No Worries Company bestaat twee jaar!

Wat gaat de tijd toch snel, mensen! Vandaag bestaat No Worries Company alweer twee jaar. Vorig jaar deze tijd was Unit Victor nét gelanceerd, en hadden zo’n 100 veteranen de app gedownload. Maar kleine Victors worden groot, en inmiddels gebruiken al meer dan 2.500 veteranen de app - wow!! Stiekem al één van de grootste “verenigingen” in veteranenland...

Een lange lijst hoogtepunten

Er is zo veel bijzonders gebeurd het afgelopen jaar, dat we het zelf soms haast niet kunnen geloven. Zo hebben we Unit Victor officieel aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht overhandigd, waren we aanwezig bij meer dan 10 reünies en plaatselijke Veteranendagen, hebben we heel wat handjes geschud binnen het Ministerie van Defensie en de Tweede Kamer, en deelden we 300 ijsjes uit tijdens een oververhitte Nationale Veteranendag, waaronder aan de Staatssecretaris.

Staatssecretaris Visser bij de No Worries Company/Unit Victor stand tijdens Veteranendag

Staatssecretaris Visser bij de No Worries Company/Unit Victor stand tijdens Veteranendag

Ook Unit Victor heeft grote stappen gemaakt, met 7 (gratis) updates sinds de lancering in 2018. Toevoegingen als nieuwsberichten en de evenementenkalender hebben de app vollediger gemaakt. Daarnaast worden inmiddels bijna alle verenigingen, stichtingen, missies en krijgsmachtonderdelen in Unit Victor vertegenwoordigd. Unit Victor is inmiddels dé plek voor alles wat met veteranen te maken heeft. Mede dankzij al jullie feedback en suggesties kunnen we Unit Victor dagelijks blijven verbeteren!

reacties van gebruikers

Toch blijven de grootste hoogtepunten de reacties en complimenten van veteranen die Unit Victor gebruiken. Dat is waar we het voor doen! Enkele reacties:

Sinds ik de app Unit Victor heb geïnstalleerd, ben ik weer in contact met een flink aantal oud-collega’s waar ik ooit mee op missie ben geweest.

Unit Victor is voor mij net het deel dat ik nodig heb. Het is een vangnet voor me. Door Unit Victor kan ik contact opnemen met m’n maten als ik een dip moment heb.

Het mooie aan Unit Victor is, is dat ik het zelf persoonlijk zie als een soort grote schil over eigenlijk alle losse veteranenorganisaties die we hier in Nederland hebben. Bij Unit Victor komt eigenlijk alles bij elkaar.

Dit laatste compliment heeft zelfs geleid tot een mooie video over Unit Victor, opgenomen door veteraan en Invictus Games sporter, Edwin de Wolf. Wat een inspirerend verhaal, en ontzettend bijzonder om Unit Victor daaraan verbonden te zien! Bekijk de video hier voor de allereerste keer:

De volgende stappen

De app begint steeds meer de vorm te krijgen die we voor ogen hebben, maar het dromen houdt natuurlijk niet op. We blijven de app doorontwikkelen en zullen regelmatig updates beschikbaar maken. Op de korte termijn gaan we het zoeken in Unit Victor verbeteren, zodat het eenvoudiger wordt om kameraden te vinden. Ook gaan we het Info-gedeelte uitbreiden voor sneller contact met nuldelijnswerkers en praktische informatie voor veteranen en thuisfront. Tot slot gaan we de chat aanpakken, en functionaliteit toevoegen voor het maken van groepschats en het versturen van afbeeldingen en videos.

Op de lange termijn willen we natuurlijk blijven groeien! Het liefst verbinden we in de toekomst alle 110.000 veteranen met elkaar. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen.

Samen staan we sterk

Unit Victor is voor jullie, voor en door alle Nederlandse veteranen. Vergeet het ons dus niet te laten weten als je goede ideeën hebt of graag iets aan Unit Victor toegevoegd wilt hebben! Alle feedback en suggesties zijn welkom. Dit kan vanuit Unit Victor via Feedback verzenden of stuur ons een mail.

Jaar drie; here we come!

Hans, Lieke, Erik, Demian & Anne - Team No Worries Company