Nieuws: Unit Victor is LIVE

JA! Unit Victor gaat live op Veteranendag. Vanaf 30 juni staat de app dus klaar voor jou en voor jouw maten! Je kan hem nu (ja, nu) downloaden. 

 
 
 

Naar dit moment hebben we de afgelopen maanden toegewerkt. Veteranendag stond met stip op onze agenda, want dan moest Unit Victor live zijn voor alle veteranen. En het is gelukt. Na weken van testen en verbeteren (en testen en verbeteren) kunnen jullie de eerste versie downloaden. En dat vieren we graag! En waar beter dan, met jullie, op Veteranendag 2018? Dus kom zeker langs bij ons op de stand. We leren je graag kennen! En er is meer.. 

UV pet.png

Al lid van Unit Victor? Dat verdient een pet!

Elk lid van Unit Victor krijg de enige echte Unit Victor pet cadeau. Die kan je op onze stand ophalen. Wacht niet tot het einde van de dag, want de voorraad is beperkt.

Samen met je kameraden lid van Unit Victor? Maak kans een op een BBQ-pakket!

Hoe meer kameraden elkaar vinden via Unit Victor, hoe beter. Dus als jullie elkaar al gevonden hebben, helpen we je graag om je vriendschap te vieren... met een heerlijk BBQ-pakket. Laat de kans op een gratis avondje BBQ’en niet liggen!

Neem een een foto van jou met je kameraden en jullie Unit Victor Pet. Post deze op Facebook en tag No Worries Company. We zullen 2 pakketten weggeven: aan de foto met de meeste veteranen en aan de origineelste foto. We zijn benieuwd!

Haal je pet op& maak kans op een BBQ-pakket.png