Nieuws: Voeg je vereniging toe aan je profiel in versie 1.2.2

Versie 1.2.2 van Unit Victor

Er is een nieuwe update van Unit Victor beschikbaar. Wat is er nieuw in versie 1.2.2?

Vanaf nu kun je in je profiel aangeven bij welke vereniging je hoort. Ook kun je andere veteranen vinden op vereniging, en in ieders profiel zien bij welke vereniging ze zitten (als diegene dat heeft aangegeven in Unit Victor). We zijn gestart met een lijst van de grootste veteranenverenigingen. Staat jouw vereniging er niet bij? Laat het ons weten, dan voegen we ‘m toe!

Ga om je vereniging toe te voegen aan je profiel naar het hoofdmenu (de drie horizontale streepjes naast Home) en tik op Bekijk profiel. Onder missies kun je verenigingen toevoegen.

We hebben deze functionaliteit toegevoegd omdat uitbreiding van het profiel regelmatig werd aangevraagd door veteranen die Unit Victor gebruiken. Het toevoegen van verenigingen in je profiel is de eerste stap in het ondersteunen van verenigingen in Unit Victor. We zijn inmiddels hard bezig met de ontwikkeling van een kalender met evenementen van verenigingen, zodat je op de hoogte kan blijven van alle activiteiten en bijeenkomsten.

Andere toevoegingen en verbeteringen:

 • Vijf nieuwe missies aan de app toegevoegd:
  - Air Task Force Middle-East Jordanië
  - Air Task Force Redeployment Jordanië
  - Forward Support Element Mirage Verenigde Arabische Emiraten
  - Africa Contingency Operations Training and Assistance Uganda
  - Resolute Support Afghanistan

 • Vernieuwde onboarding schermen zodat nieuwe gebruikers kunnen kennismaken met de app voordat ze besluiten zich te registreren

 • Kleine verbeteringen in de interface

 • Verschillende bugfixes

Hoe update ik mijn Unit Victor?

Indien je automatisch updaten hebt aanstaan, wordt de nieuwe versie van Unit Victor automatisch gedownload. We adviseren je om deze instelling aan te zetten zodat je nooit een update van Unit Victor mist. Je kunt de update van Unit Victor ook handmatig downloaden.

Op Android: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op Android vinden via Instellingen > Software-update > Updates automatisch downloaden. Unit Victor zelf updaten kan via de Google Play Store app > hoofdmenu (de drie horizontale streepjes links bovenin > Mijn apps en games.

Op iOS: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op iPhone vinden via Instellingen > iTunes Store en App Store > Updates onder het kopje “automatische downloads”. De update zelf downloaden kan door naar de App Store app te gaan en Unit Victor bij te werken via de Updates tab.

Contact

Heb je vragen, suggesties of feedback? Neem contact met ons op via support@noworriescompany.com.