No Worries Company

No Worries Company is een sociale onderneming, opgericht door Hans, eveneens een veteraan. De missie van No Worries Company is Alle veteranen verdienen een leven vol mogelijkheden. Daarom bouwt No Worries Company digitale oplossingen, gericht op veteranen. 

Dit digitale tijdperk biedt nieuwe kansen om elke veteraan te bereiken,
op een persoonlijke manier en met de producten en diensten die relevant zijn.

No Worries Company ontwikkelt oplossingen die naadloos aansluiten op het dagelijkse leven van de veteraan met de laatste technologische en wetenschappelijke innovaties. De digitale oplossingen versterken de unieke kracht van veteranen en hun kameraadschap.

Veteranen met Unit victor.jpg

No Worries Company streeft naar innovatieve en buitengewoon gebruiksvriendelijke oplossingen die echt waarde toevoegen. We geloven in:

  • Aantrekkelijke oplossingen die relevant zijn voor veteranen.
    We zoeken continu de interactie op met de gebruikers

  • Effectieve oplossingen die accuraat werken en doen wat ze beloven
    Waar nodig raadplegen we experts en initiëren we onderzoek

  • Geïntegreerde oplossingen die aansluiten op bestaande diensten voor veteranen en iedereen bereiken die het nodig heeft.
    We staan in nauw contact met formele en informele veteranenorganisaties.

  • No guts no glory. Think Big. Start small. Learn Fast.

Als sociale onderneming staat onze maatschappelijke missie voorop. Geld verdienen is niet het hoofddoel, maar een noodzakelijk middel om onze missie te kunnen bereiken.

Wij geloven dat je pas een duurzame organisatie kan zijn als je niet (alleen) afhankelijk bent van donaties en/of subsidies. Op deze wijze blijf je onafhankelijk en moet je blijven vernieuwen om relevant te zijn. Pas dan kan je impact maken.