Ready for a new challenge?
Join our team!

COMMUNITY MANAGER

Wil jij meebouwen aan een ambitieuze start-up die de wereld voor mensen een stukje mooier wil maken? Wil je de uitdaging aangaan om onze innovatieve digitale diensten succesvol te maken en onze community uit te bouwen? Heb je zin om iets te betekenen voor mensen met stressvolle beroepen? Dan ben jij de nieuwe kracht die wij zoeken om ons team te versterken!

WIJ ZIJN...

... No Worries Company, een innovatieve, sociale start-up. We zien dat veel mensen met stressvolle beroepen, zoals veteranen, politieagenten en medewerkers van hulpdiensten, uiteindelijk te maken krijgen met de effecten van deze stress in hun persoonlijk leven, bijvoorbeeld moral injury. En dat terwijl zij zich jarenlang inzetten voor ons en onze maatschappij. Zij verdienen een leven vol kansen en daar willen wij aan bijdragen. Wij geloven dat dit digitale tijdperk de kans biedt om deze mensen beter te ondersteunen, op individueel niveau. Daarom ontwikkelen we user-focused digitale diensten voor risicovolle beroepsgroepen. We streven naar effectieve, data-driven innovatie. In juni 2018 lanceren we Unit Victor, een mobiel platform voor veteranen. Via de app kunnen veteranen met elkaar in contact blijven, inzicht opbouwen en informatie vinden. Unit Victor is het resultaat van langdurig gebruikersonderzoek. Met geanonimiseerde data uit Unit Victor zullen we ook onderzoeken of er een relatie is tussen het gebruik van de mobiele telefoon en stress-gerelateerde kwesties. Hierin werken we nauw samen met veteranenorganisaties en onderzoeksinstituten. Het komende jaar focussen we op het verspreiden en continu verbeteren van Unit Victor en het initiëren van onderzoek. We zijn erg ambitieus, onze missie eindigt niet bij Nederlandse veteranen.

WAT WORDT JOUW NIEUWE ROL?

Unit Victor gaat live voor de zomer. Jij wordt verantwoordelijk voor het opbouwen van onze user base tot +20.000 Nederlandse veteranen, vóór 2021. Om dit te bereiken, richt jij je op uiteenlopende activiteiten, van marketing tot het verbeteren van Unit Victor. Je begrijpt de behoeften van onze gebruikers als geen ander. Hoe bereiken we hen? Waarom melden ze zich aan? Waarom haken ze af? Wat moeten we verbeteren of compleet anders doen? Zoals in elke start-up, zijn je taken divers en niet afgebakend. Je doet het nodige om de doelstellingen te halen en doet dit zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Hiervoor werk je nauw samen met de rest van het team. Samen met hen bouw je niet alleen aan Unit Victor als platform, maar ook aan No Worries Company als bedrijf. Aan wat voor activiteiten kan je denken?

 • Alles omtrent B2C-marketing: events, social media, websites, content creatie, etc.
 • Community management, contact met gebruikers, begrijpen en behandelen van vragen en klachten.
 • Doorontwikkeling van de producten o.b.v. feedback van gebruikers (kwantitatief en kwalitatief): feedback analyseren, waar nodig feedback actief ophalen, prioriteiten voor ontwikkeling stellen, etc.
 • In de toekomst: andere doelgroepen onderzoeken en benaderen.

JIJ..

Hebt ca. 3 - 5 jaar werkervaring en bent toe aan de volgende grote uitdaging

 • Houdt ervan om innovatieve diensten te lanceren, in contact te staan met gebruikers en de dienst succesvol te maken. En je hebt hierin aantoonbare ervaring.
 • Bent een kei in communicatie. Je weet wat nodig is en kan het realiseren. Je kunt je communicatie aanpassen aan de doelgroep, je kent alle kanalen, schrijft en praat vlot, hebt gevoel voor grafische vormgeving, etc.
 • Bent ondernemend, hands-on en werkt met een oog voor detail. Je houdt ervan om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen... en fouten te maken.
 • Ervaring in een start-up is een pré
 • Bent een toffe vent of vrouw die houdt van een losse werksfeer

WIJ BIEDEN JE..

De kans om mee te bouwen aan een innovatieve en ambitieuze start-up met een sociale doelstelling

 • Een baan met veel verantwoordelijkheid en de benodigde ruimte voor initiatief
 • De ruimte om te leren en mee te groeien met het bedrijf
 • We hebben nog geen vaste werkplek met het team. Dat gaan we samen bepalen. De meeste afspraken zijn rond Amsterdam en Utrecht.
 • Marktconform salaris

GEÏNTERESSEERD?

Stuur je CV en motivatiebrief op naar Hans@noworriescompany.com, voor zondag 28 mei.