Ons privacybeleid

Op deze pagina tref je het privacybeleid aan van No Worries Company B.V.. Dit privacybeleid heeft betrekking op alle diensten die No Worries Company je aanbiedt via de mobiele applicatie “Unit Victor”. Voor meer informatie over No Worries Company verwijzen wij je naar onze website www.noworriescompany.com.

 

No Worries Company heeft je privacy hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij er alles aan om je privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. Daarnaast hechten wij er belang aan dat je precies weet welke gegevens wij van je verzamelen, waarom wij dit doen en hoe wij je gegevens beveiligen. Via dit beleid informeren wij je hier graag over. Daarnaast lichten wij graag toe wat jou rechten zijn met betrekking tot jou gegevens, wie daar toegang toe hebben en hoe lang wij gegevens bewaren.


Je kunt op ieder moment contact met ons opnemen op info@noworriescompany.com als je vragen hebt over dit privacybeleid.

1. Wij zijn verantwoordelijk!

Wanneer je gebruik wil maken van de Unit Victor-app hebben wij een aantal gegevens van je nodig. No Worries Company is daarbij de verwerkingsverantwoordelijke voor het gebruik van jou persoonsgegevens in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”). Dit betekent dat No Worries Company verantwoordelijk is voor wat er met jou gegevens gebeurt die via de Unit Victor-app worden verzameld.

2. Waarvoor worden uw gegevens gebruikt?

We verzamelen gegevens met de volgende doelen in gedachten:

  1. Om vast te kunnen stellen dat je een veteraan bent. De Unit Victor-app is uitsluitend bedoeld voor veteranen. Het is daarom van belang dat wij kunnen vaststellen dat je een veteraan bent. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij gegevens over je veteranenregistratienummer gebruiken.
  2. Status-updates van Unit Victor te kunnen opstellen en verbeteren. Om je dit inzicht te kunnen verschaffen is het noodzakelijk dat de app (sensor)gegevens omtrent jouw slaappatroon, beweging en telefoongebruik registreert.
  3. Om je in contact te brengen met andere veteranen, via de Unit Victor-app kan je eenvoudig in contact komen met andere veteranen waarmee je hebt gediend. Om dit contact tot stand te kunnen brengen, wordt gebruik gemaakt van gegevens over uw missies.
  4. Om je een geweldige service te bieden en Unit Victor continu te kunnen verbeteren.
  5. Om onderzoek naar de gezondheid van veteranen wereldwijd te bevorderen. Met behulp van de gegevens die via de Unit Victor-app worden verzameld kan No Worries Company samen met jou een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek naar de mentale gezondheid van veteranen. Om deze bijdrage te leveren is het niet nodig dat wij jouw privégegevens verstrekken. Voordat No Worries Company jouw gegevens voor onderzoek verstrekt, worden de gegevens geanonimiseerd. Dit doen wij door alle informatie te verwijderen die kan worden gebruikt voor de identificatie van personen, zoals locatiegegevens en andere persoonsgegevens. We werken samen met verschillende gerenommeerde academische onderzoeksinstellingen. Je kunt op onze website lezen over lopende onderzoekssamenwerkingen.
  6. Natuurlijk blijven wij graag met je in contact. No Worries Company gebruikt jouw e-mailadres om contact met je op te nemen. Onze nieuwsbrieven hebben veelal een informatieve inhoud, maar kunnen ook een commercieel doel hebben. Dergelijke nieuwsbrieven worden alleen naar je toegestuurd als je je daarvoor heeft aangemeld. Wil je geen dergelijke e-mail meer ontvangen? Dan kun je zich te allen tijden afmelden door contact met ons op te nemen via info@noworriescompany.com of door gebruik te maken van de afmeldmogelijkheid die is opgenomen in iedere e-mail van No Worries Company.

3. Hoe gaan we om met persoonlijke gegevens?

Wanneer u een account maakt in de Unit Victor-app, verzamelen en bewaren wij de volgende gegevens, op voorwaarde dat u deze hebt ingevoerd in Unit Victor:

  • Profielgegevens, inclusief uw naam, leeftijd en e-mailadres. Je kunt een deel van deze informatie overslaan tijdens de installatie van Unit Victor, dus misschien heb je ervoor gekozen om dit niet te verstrekken.
  • Je instellingsgegevens waarmee Unit Victor eventuele door jou aangebrachte aanpassingen onthoudt (dwz welke herinneringen actief zijn, aangepaste meldingen, de volgorde van volgcategorieën, enz.) Dit helpt Unit Victor te blijven werken zoals jij dat wilt, zelfs als je de aanwijzing herstelt van een back-up.
  • Je IP-adres, mobiel besturingssysteem (bijv. Android of iOS), apparaattype en -model, of netwerkprovider. Dit helpt app-storingen te identificeren en helpt ons de Unit Victor-app verder te verbeteren. Hiervoor maakt No Worries Company gebruik van Google Firebase Analytics. Voor deze derde partij zijn de gegevens niet te herleiden naar een persoon.

Als je een account hebt bij Unit Victor, worden je gegevens van Unit Victor die op je telefoon zijn opgeslagen ook opgeslagen op de servers van Unit Victor om je een back-up functionaliteit en extra functies te bieden binnen de Unit Victor-service.

3.2 Door een account aan te maken bij Unit Victor ga je ermee akkoord dat:

  • Unit Victor kan persoonlijke gegevens die je deelt met Unit Victor opslaan en verwerken om je de Unit Victor-service te bieden.
  • Unit Victor kan deze gegevens ook opslaan en verwerken om de services die Unit Victor kan bieden te verbeteren. Deze services omvatten het verzenden van informatie en herinneringen met persoonlijke gegevens naar jou, via de app of naar het e-mailadres dat je met Unit Victor hebt gedeeld.
  • Unit Victor kan uw gegevens gebruiken om anonieme informatie te creëren voor academische en klinische onderzoeksdoelen, waarvoor Unit Victor garandeert dat dergelijke onderzoeksgegevens niet als individu aan je kunnen worden gekoppeld, of je op enigerlei wijze kunnen identificeren.

Je kunt je uw toestemming te allen tijde intrekken door te verzoeken dat Unit Victor uw account verwijdert. Neem hiervoor contact op met het ondersteuningsteam van Unit Victor. Unit Victor deelt je persoonlijke gegevens niet met externe serviceproviders, behalve indien nodig om de Unit Victor-functies die je gebruikt te bieden.

3.3 Bij gebruik van onze No Worries Company website, zal onze webserver informatie verzamelen zoals:

  • Je IP-adres
  • De website van waaruit je naar onze website bent verwezen (bijvoorbeeld als u een link hebt gevolgd)
  • De webpagina's die je bezoekt op onze website
  • De browser die je gebruikt en de weergave-instellingen
  • Je besturingssysteem
  • De datum en duur van je bezoek
  • Verdere persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen en verwerkt als je deze vrijwillig met ons deelt, bijvoorbeeld via een contactformulier
  • Unit Victor analyseert gebruiksgegevens van websites om de inhoud en functionaliteit van de site te optimaliseren en om technische problemen te identificeren.

Onze No Worries Company website maakt gebruik van cookies - kleine tekstbestanden die de site helpen een betere gebruikerservaring te bieden. In het algemeen worden cookies gebruikt om gebruikersvoorkeuren te behouden, informatie op te slaan. Cookies zullen je surfervaring in de regel verbeteren. Je kunt echter cookies op de website van Unit Victor uitschakelen. De meest effectieve manier om dit te doen, is door cookies in de browser uit te schakelen. We raden je aan de help-sectie van je browser te raadplegen of een website te bekijken over cookies die richtlijnen biedt voor je browser of apparaat.

4. Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

No Worries Company hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij hebben daarom passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies, diefstal of anderszins onrechtmatige verwerking van deze gegevens. Hoewel wij niet kunnen garanderen of garanderen dat verkeerd gebruik, verlies of wijziging van informatie nooit zal plaatsvinden, gebruiken we alle redelijke inspanningen om dit te voorkomen. Al jouw gegevens worden daarom opgeslagen op onze eigen beveiligde servers of die van een betrouwbare derde partij.

4.1 Hoe Unit Victor jouw persoonlijke gegevens opslaat

Als je een account hebt bij Unit Victor, slaan wij jouw gegevens op volgens deze richtlijnen:

  • Je persoonlijke profielgegevens worden gescheiden (separate databasetabel en versleuteld) van je sensorgegevens en je service-instellingen opgeslagen, zodat zij niet kunnen worden gecombineerd. Hierdoor kunnen jouw sensorgegevens niet (gemakkelijk) aan jou gekoppeld worden.
  • Je wachtwoord wordt opgeslagen via éénrichtingsversleuteling (“BCrypt” plus “salt”) en kan niet door ons worden gelezen.
  • No Worries Company gebruikt het HTTPS-protocol om de gegevensuitwisseling tussen jouw apparaat en onze servers mogelijk te maken. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens op een zodanige manier versleuteld, dat het voor een buitenstaander, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.
  • Chatberichten worden versleuteld via een end-to-end encryption. Dit zorgt ervoor dat alleen jij en de persoon met wie je communiceert jullie berichten kunnen lezen. Dus niemand anders, zelfs niet No Worries Company.

4.2 Unit Victor's best-practice-aanbevelingen om je gegevens te beschermen. Daarnaast speel je zelf ook een rol in de beveiliging van je persoonsgegevens. Hieronder hebben we enkele manieren uiteengezet om jouw apparaten veilig te houden.

  • Activeer een unieke pincode of activeer TouchID voor Unit Victor. Als jij je telefoon deelt, zorgt het activeren van een unieke pincode of een TouchID ervoor dat je nog steeds de enige persoon bent die via jouw telefoon toegang heeft tot uw Unit Victor-gegevens.
  • Activeer PIN- of TouchID-verificatie voor jouw apparaat. Hiermee voorkomt je dat een derde zonder jouw toestemming gebruik kan maken van jouw telefoon en dus ook van de Unit Victor-app.
  • Stel een functie in waarmee je alle gegevens van je apparaat kunt wissen, zelfs als het verloren of gestolen is. Voor iOS is het activeren van deze functie een proces in twee stappen: eerst moet je "Find My iPhone" via iCloud activeren ( zie de instructies op Apple Support-pagina's ) en vervolgens "Erase your device" inschakelen ( zie instructies op Apple Support-pagina's ). Gebruik vergelijkbare functies voor uw Android- of ander niet-iOS-apparaat.

5. Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor je de gegevens heeft verstrekt.

Je kunt op elk moment (kosteloos) inzage vragen in de gegevens die No Worries Company over je verwerkt en deze laten corrigeren, verwijderen of overdragen door een verzoek daartoe te sturen naar info@noworriescompany.com.

6. Hoe kan ik mijn gegevens inzien en corrigeren?

Je kunt op elk moment (kosteloos) inzage vragen in de gegevens die No Worries Company over je verwerkt en deze laten corrigeren of verwijderen door een verzoek op te sturen naar info@noworriescompany.com. Ter controle van jouw identiteit kan No Worries Company je vragen om een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen waarbij jouw BSN en pasfoto onzichtbaar zijn gemaakt. Let op: je BSN kan op meerdere plekken op de identiteitsbewijs staan vermeld. Naar aanleiding van dit inzageverzoek kan je No Worries Company verzoeken jouw persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Ben je van mening dat wij niet zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens? Dan kan je contact met ons opnemen via de hierboven vermelde contactgegevens. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (“AP”).

Daarnaast heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit houdt in dat je het recht heeft om de op jouw betreffende persoonsgegevens die u aan No Worries Company heeft verstrekt in een overzichtelijke vorm te verkrijgen. Ook hiervoor kan je een e-mail sturen naar info@noworriescompany.com.

6. Wie ontvangt mijn gegevens?

No Worries Company ontvangt uw persoonsgegevens. No Worries Company zal uw persoonsgegevens in geen enkel geval verkopen aan derden voor louter commerciële doeleinden. No Worries Company zal jouw sensorgegevens (de gegevens die je inzicht bieden in je status) slechts in anonieme vorm doorgeven aan onderzoeksbureaus.

Om nieuwsbrieven te kunnen versturen maakt No Worries Company gebruik van de diensten van derden. Deze derden ontvangen je e-mailadres. Deze providers zijn:

  • de Rocket Science Group LLC (" Mailchimp "), gevestigd in Atlanta (VS) die uw e-mailadres en namen en verwerkt om u via de e-mail nieuwsbrieven te sturen;

Dit bedrijf voldoet aan het EU-VS Privacy Shield-raamwerk dat ervoor zorgt dat wordt voldaan aan de Europese privacyvereisten.

7. Wijzigingen in dit privacybeleid

Dit privacystatement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je dit privacystatement daarom regelmatig te raadplegen.

Dit privacystatement is voor het laatst gewijzigd op 5 juni 2018.